Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Troškinti ryžiai su mėsa


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

1.2 1/2 stiklinės maltų daržovių [nulupkite ir smulkiai supjaustykite vieną didelį svogūną, 1 žalią saldžiąją papriką ir dvi trumpas saliero šakneles.]
2.60g. sviesto;
3.2 trintos česnako skiltelės;
4.185g. vištų kepenėlių (smulkiai supjaustytų);
5.250g. kapotos (arba sumaltos) kiaulienos;
6.1 1/2 šaukštelio vištienos sultinio miltelių;
7.1/4 stiklinės raudonai rudo uždaro padažo. pusė šaukštelio tabasko padažo;
8.2 šaukšteliai prieskonių sumaišytų su juodaisiais pipirais [Prieskoniu pasigaminti taip : sumaišykite šaukštą česnako miltelių ir svogūno miltelių, 2 šaulštelius baltųjų pipirų, 2 šaukštelius maltų juodųjų pipirų, 9.1 1/2 šaukštelio Kajano pipirų, 2 šaukštelius džiovintų čiobrelių ir pusę šaukštelio džiovintų raudonėlio lapų]
10.2 stiklinės ilgagrūdžių ryžių;
11.3 stiklinės vištienos sultinio

Veiksmai :

Imkite pusę nurodyto sviesto ir pakepinkite daržoves, kol jos suminkštės. Tada sudėkite česnaką ir dar truputį pakepinkite. Išimkite iš keptuvės. Kepenėlės ir kiaulieną pakepinkite 2-3 minutes. Kepamą kiaulieną susmulkinkite šakute. SUdėkite daržoves ir kepkite 2-3 minutes. Suberkite vištienos sultinio miltelius, sudėkite padažo uždarą, tabasko padažą, pasigamintus prieskonius, pipirus, ryžius, supilikite sultinį ir kaintinkite, kol mišinys ims virti. Tada sumažinkite viryklės karštį ir pamažu kepkite 20 minučių. Paragaukite, ar užtenka prieskonių, rūpestingai išmaišykite ir paduokite į stalą.

Receptą atsiuntė Violeta.


Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Narcizas, Almantė, Bertoldas, Manvydas.

Pasveikink!

Anekdotas

– Mergužėle, ar jus jau pakvietė kitam šokiui? – klausia Petriukas vienos panelės.
– Ne, dar nepakvietė, – išsišiepia mergužėlė.
– Tai palaikyk mano striukę, kol aš šoksiu, – paprašo Petriukas.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą