Žodynas
Angostura
Angostura - stiprus gerimas, gaminamas iš įvairių žolelių. Natūralaus augalų atspalvio ir prieskonio. Aštraus aromaro.
Naudojamas ruošiant pyragus, daržoves, mėsą, kokteilius.
Kilęs iš Karibų, tačiau prie jo gamybos prisidėjo įvairių tautybių žmonių.
www.foodsubs.com
knyga "Didžioji kulinarijos enciklopedija"
receptai.ten.lt
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kepant obuolius - Kepamus obuolius aptepkite sviestu, tada jie nesusiraukšlės....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Paskaita.Studentai : - Kodėl valgai per pamoką? - Todėl, kad per pertrauką aš žaisiu - nenoriu gaišti laiko!