Žodynas
CACHACA
Braziliškas cukranendrių spiritas, panašus į romą, tačiau priešingai negu baltajam romui, fermentuojama ne melasa, o šviežios cukranendrių sultys. Kačasos daugiausia gaminama Kaipirinhoje. Alkoholis sudaro 41 proc. tūrio. Europoje populiariausia skaidri, šviesiai geltona kačasa.
KAI KURIOS ŽINOMOS CACHACA RŪŠYS:
CACHACA 51
Vadinamas pagal ankstesnį šio gėrimo stiprumą - 51 proc. alkoholio.
PITU
Pavadinimas kilęs iš gėlavandenių krevečių, kurių viena pavaizduota etiketėje. Gaminti pradėta 1938 m.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Gaminant maistą naudojama cukraus pudra - Gaminant maistą, galima vartoti ir cukraus pudrą. Prieš kepdami vištienos filė, lengvai ištrinkite mėsą cukraus pudra. Skanu. http://www.dansukker.lt...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Mama - sūnui: - Kodėl tu šlapias? - Mes su Petriuku žaidėme šunis. - ??? - Aš buvau medžiu...