Žodynas
Palanga
Trauktinė „Palanga” primena žavųjį Palangos kurortą su Baltijos ošimu, smėlio kopomis ir nepakartojamais saulėlydžiais.
Trauktinė „Palanga” yra švelniai rūgštaus skonio su šermukšnių uogų prieskoniu, sodraus, gerai subalansuoto aromato, rusvai raudonos spalvos.
Ši trauktinė gaminama tik iš grūdinio rektifikuoto etilo alkoholio, pagaminto dvigubos distiliacijos būdu, ir geriamojo vandens, išfiltruoto per šešiapakopę filtravimo sistemą ir demineralizuoto membraniniu filtru, natūralių uogų sulčių, prancūziško vyno ir brendžio. Prieš naudojant sultys nuskaidrinamos ir išfiltruojamos. Paruoštas „Palangos“ trauktinės mišinys brandinamas nustatytą laiką, šaldomas ir filtruojamas specialiais aukščiausios kokybės filtrais.
Trauktinės „Palanga“ kokybę ir originalų skonį įvertino ir užsienio ekspertai. 1998 metais šis gėrimas tarptautinėje maisto parodoje „Vynas ir degtinė“, vykusioje Sankt Peterburge, buvo apdovanotas sidabro medaliu.
Talpos: 0,1 l; 0,2 l; 0,5 l;
Butelio tūris: 0.5 lInternetinis adresas: http://www.stumbras.lt/
Kaina parduotuvėje apie: 14.29 Lt
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Vištienos sultinus - Išskyrus svogūnus ir morkas, į vištienos sultinį nedėkite jokių prieskonių;...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kinijoje yra tradicija: kai gimsta vaikas ant grindų meta raktų ryšulį. Koks garsas pasigirsta, taip kūdikį ir pavadina…