Patiekalai.lt
Žodynas
Rabarbaras
Tai daugiametis žolinis augalas. Žiedai smulkūs, rausvai balti, vaisius tribriaunis riešutėlis. Rabarbaro preparatais gydoma žarnyno atonija, meteorizmas, lėtinis vidurių užkietėjimas. Iš rabarbaro lapakočių galima gaminti daug saldžių patiekalų: kompotus, džemus, uogienes, marmeladus.
Rabarbaras kaupia oksalatus, nuo kurių organizme gali sutrikti druskų apykaita.
Rabarbaras kaupia oksalatus, nuo kurių organizme gali sutrikti druskų apykaita.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Lygus ir blizgantis glajus - Lygų ir blizgantį glajų galite pagaminti sumaišę cukraus pudrą su nedideliu kiekiu šilto pieno. pagal http://www.dansukker.lt...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Įsčiose kalbasi du gemalai:
- Nejaugi tu tiki gyvenimu po gimdymo? Juk nė vienas nesugrįžo!