Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Žodynas


SALLUT degtinė


Stumbro SALLUT klasikinė

Tiek klasikinė, tiek skoninė „Stumbro Sallut“ degtinė gaminama iš grūdų, išaugintų Lietuvoje. Šiai degtinei paruošti naudojamos natūralios žaliavos ir specialiai kruopščiai atrinktas neutralaus skonio bei kvapo rektifikuotas „Liuks“ rūšies etilo alkoholis, išgautas trigubos distiliacijos būdu. Degtinės gamybai naudojamas geriamasis vanduo, išfiltruotas per šešiapakopę filtravimo sistemą, įskaitant vandens filtravimą atvirkštinės osmozės būdu. Maistinis rektifikuotas „Liuks“ rūšies etilo alkoholis maišomas su specialiai paruoštu vandeniu, filtruojamas per pirminius kvarcinio smėlio filtrus, beržų aktyvuotųjų anglių kolonas, antrinius smėlio filtrus ir kasetinę „Pall“ firmos filtravimo sistemą.

Talpos: 0,2 l; 0,5 l
Alk.: 38% tūrio

Stumbro SALLUT Pipirinė degtinė

„Stumbro Sallut“ pipirų skonio degtinė itin mėgstama ir populiari Lietuvoje. Antpilas ruošiamas kelių rūšių pipirus užpilant rektifikuoto etilo alkoholio bei vandens mišiniu ir išlaikomas nustatytą laiką. Paruoštas mišinys filtruojamas aukščiausios kokybės filtrais. Natūralus pipirų antpilas suteikia degtinei aštrų skonį ir aromatą. „Stumbro Sallut“ pipirų skonio degtinę rekomenduojama ragauti su aštresnio skonio valgiais, lašinukais, rūkytu kumpiu. Taip pat ją idealiai tinka maišyti su pomidorų sultimis.

 Talpos: 0,2 l; 0,5 l
Alk.: 38% tūrio 

Stumbro SALLUT Citrinų degtinė

„Stumbro Sallut“ citrinų skonio degtinė yra išskirtinė. Natūralus citrinų aromatas suteikia šiai degtinei gaivumo ir šviežumo bei atskleidžia būdingą citrinoms skonį ir aromatą. Geriausią skonį ši degtinė įgauna atšaldyta iki ledo šaltumo arba ledo gabalėliais „atleidus“ jos skonį. „Stumbro Sallut“ citrinų skonio degtinę galima vartoti ir kokteiliuose.

Talpos: 0,2 l; 0,5 l
Alk.: 38% tūrio.
 
Stumbro SALLUT Spanguolių degtinė

Spanguolių skonis geriausiai atsiskleidžia „Stumbro Sallut“ degtinėje. Tai tauraus skonio ir puikaus aromato degtinė, pagaminta iš grūdinio etilo alkoholio su spanguolių sultimis. „Stumbro Sallut“ spanguolių skonio degtinę itin mėgsta tie, kurie vertina natūralumą, šviežumą, nepaprastą aromatą bei subtilų skonį. Degtinę rekomenduojama gerti atšaldytą arba su įvairiomis sultimis ir vaisvandeniais.
Talpos: 0,2 l; 0,5 l
Alk.: 38% tūrio.

Stumbro SALLUT Juodųjų serbentų degtinė

Juodųjų serbentų skonis geriausiai atsiskleidžia „Stumbro Sallut“ degtinėje. Gerdami šią degtinę, jausitės tarsi žydinčiame sode, kuriame ragaujate prisirpusius, aromatingus juoduosius serbentus. Šios uogos degtinei suteikia gaivų, itin švelnų skonį. Tie, kas mėgsta „Stumbro Sallut“ juodųjų serbentų skonio degtinę, rekomenduoja ją gerti atšaldytą. Taip pat ji gali būti ypatingas kokteilių maišymo komponentas. „Stumbro Sallut“ juodųjų serbentų skonio degtinė puikiai tinka ragauti po valgio arba su desertais.
Talpos: 0,2 l; 0,5 l
Alk.: 38% tūrio.

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Filemonas, Sikstas, Rimkantas, Girmantė, Odeta.

Pasveikink!

Anekdotas

– Petriuk, kodėl Amerika vadinama Amerika?
– Todėl, kad ten gyvena amerikiečiai.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą