Komentarų archyvas
Ypatingas jautienos liežuvis
Vienas Blogiausių mano skaitytų receptų.. Nieko vertas.. biski to, biski dar to, biski krienu padazo ir nepamirskite biski nusisikti dar po to... :D
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Fondiu aliejaus įkaitinimas - Pasirūpinkite, kad neperkaitintumėte aliejaus. Patariama iš pradžių pakaitinti aliejų ant viryklės (iki 180 °C). Jei neturite termometro, įmeskite į aliejų mažą gabalėlį duonos. Jei jis per minutę paruduos, vadinasi aliejus pasiek...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Gamtos apsaugos inspektorius:
-Kodėl meškeriojate draudžiamoje vietoje?
-Aš nemeškerioju. Aš slieką maudau.
-Parodykit.O dabar mokėkite baudą.
-Už ką?
-Už tą, kad sliekas be maudymuko.