Naujienos
Naujienų archyvas
2009-03-21 Pabūti Italijoje nepakilus nuo stalo
2009-03-21 Lietuviai pateko tarp 90-ies pasaulio virtuvės žvaigždžių
2009-03-21 Riebi žuvis gali apsaugoti nuo žarnyno vėžio
2009-03-21 Uždrausta prekyba maisto papildais
2009-03-20 Tyrimas: arbatos gėrimas sumažina insulto tikimybę
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Vyno kokybės įvertinimas - Spalva. Vyno spalva, nesvarbu blyški ar intensyvi, nėra vyno kokybės rodiklis. Vyno kokybę parodo spalvos sodrumas – t.y. sugebėjimas išlaikyti tą pačią spalvą giliausioje taurės vietoje bei taurės pakraštyje. Aukščiausios kokybės vynuos...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Žydas ateina pas rabiną:
- Rebe, ką man daryti - sūnus apsikrikštijo!
- Ateik rytoj, o aš pasitarsiu su Dievu.
Ateina žydas kitą dieną.
- Rebe, ką sakė Dievas?
- Sakė - aiškinkitės patys, pats tokią problemą turiu.