Patiekalai.lt
Patarimai
Airiška kava
Kategorija:
Kulinarija
Ruošdami airišką kavą pamėginkite dėti ne cukraus pudros, o nerafinuoto cukraus.
Šaltinis : dansukker.com
Griežtai draudžiama PATIEKALAI.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse,
tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo,
o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Patiekalai.lt kaip šaltinį.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kiaušinių plakimas - Kiaušinių baltymus išplaksite greičiau, jei kiaušinius prieš tai šiek tiek palaikysite kambario temperatūroje. ...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
-Siandien sugavau va tokia ludeka - kaip mano ranka!
-Baik melaves, tokiu plaukuotu lydeku nebuna.