Patarimai
Cukraus dėka pyragaičiai tampa trapesni
Kategorija:
Cukrus
Jei į mažus pyragėlius įbersite mažiau cukraus, jie taps minkštesni, o jei daugiau – kietesni ir trapesni.
Šaltinis : dansukker.com
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Gaminant maistą naudojama cukraus pudra - Gaminant maistą, galima vartoti ir cukraus pudrą. Prieš kepdami vištienos filė, lengvai ištrinkite mėsą cukraus pudra. Skanu. http://www.dansukker.lt...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Sėdi narkomanas ant upės kranto ir rūko “žolę”. Prie jo privažiuoja džipas. Vairuotojas klausia:
- Klausyk, žmogau, ar nepasakysi, kur čia sekliausia vieta, persikelti į kitą krantą?
- Čia ir yra. Gali važioti tiesiai.
Džipas įsibėgėjo ir į upę. Po penkių sekundžių panėrė po vandeniu. Narkomanas pusiau sau sako:
- Tai bent, ką tik antims buvo iki juosmens!