Patarimai
Kad pavyktų kepsnys ant grotelių
Kategorija:
Kulinarija
Mėsą išimkite iš šaldytuvo mažiausiai prieš valandą. Mėsa bus sultinga jei rinksitės ne pernelyg liesą, kepant nepjaustysite, o sūdysite tik baigiant kepti. Jei spustelėjus mėsa įdumba, viduje ji dar neiškepusi, yra kraujo, jei elastinga- viduje bus rausva, jei jos nebegalima įspausti, kepsnys bus gerai iškepęs.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Jei reikės tik baltymo - Jei gaminant patiekalus jums prireikė tik kiaušinių baltymų ir liko nesunaudotų trynių, juos kurį laiką galite palaikyti šaldytuve, užpiltus šaltu vandeniu....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Gimus vaikui, aš supratau 10 neginčijamų tiesų:
1. Rėkiančio trejų metų vaiko balsas tris kartus garsesnis už trijų
suaugusių.
2. Viskas kas saugoma nepasiekiamose vietose pasiekiama per 28 sekundes.
3. Lūpdažiai gan skanūs…kuo ryškesni, tuo skanesni.
4. Su dantų pastos tūtele galima nudažyti puse sienos ir duris.
5. Skalaujant jūrų kiaulytę skalbimo mašinoje – ji vemia.
6. Skėtis niekada neatstos parašiuto.
7. Pirmieji suplyšta patys svarbiausi dokumentai.
8. Į skrandį telpa trys didžiulės porcijos ledų, bet į jį niekada netelpa
viena mažytė lėkštutė sriubos.
9. Superklijai iš tiesų klijuoja viską.
10. Gaisrininkai atvažiuoja per 10 min...