Patarimai
Kad pertrinta sriuba nebūtų skysta
Kategorija:
Kulinarija
Kad pertrinta sriuba nebūtų skysta, galima ją uždaryti sužiedėjusio pyrago minkštimu, išmirkytu sultinyje ir pertrintu per sietelį;
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Daržovių ir vaisių šaldymas - Daržoves, prieš jas sušaldydami, privalote apvirinti. Dauguma vaisių sušaladomi cukraus sirupe....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kupranugariukas klausia mamos:
- Mamyte! O kam mums tokios didelės kanopos?
- Mes, sūneli, esame dykumos laivai, mums reikia patogiai vaikščioti smėliu.
- Mamyte! O kam mums reikalingos kupros?
- Mes, sūneli, esame dykumos laivai, mums reikia kaupti jose maistą ir vandenį.
- Mamyte! O kam mums tokios didelės lūpos?
- Mes, sūneli, esame dykumos laivai, o dykumoje iš valgių vien spygliai…
- Mamyte, tai aš viską suprantu, bet kam mums tokie “navarotai” zoologijos sode?