Patarimai
Kaip marinuoti mėsą
Kategorija:
Kiti
Geriausiai tinka viršuje susegami plastikiniai maišeliai- juose galima marinuoti įvairių rūšių mėsą. Jie neužima daug vietos šaldytuve ir mėsos gabaliukai tolygiai marinuojasi. Jeigu marinuojate dubenyje, rinkitės plastikinį ar keraminį, o ne metalinį, kuris gali pakeisti skonį.
Mėsą laikykite uždengtą šaldytuvę, kol ji marinuojasi, ir kartkartėmis pavartykite, kad tolygiau pasiskirstytų marinatas.
Prieš kepdamos nukratykite marinato likutį. Užvirkite likusį marinatą ir juo laistykite kepsnį, kol kepa, kad neišdžiūtų. Jeigu marinatas saldus, laistykite tik paskutines 10 min. , nes gali pridegti.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Ar švieži kiaušiniai ? - Jei abejojate ar kiaušiniai švieži, pamėginkite juos panardinti į sūdytą vandenį. Kuo kiaušiniai šviežesni, tuo sunkesni ir nugrimzta. Seni plūdūriuoja paviršiuje....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Pokalbis filharmonijoje:
- Sakykit, ką šiandien atliks?
- Penktąją simfoniją.
- Ačiū dievui, kad mes su žmona pavėlavome į pirmas keturias!