Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Patarimai


Patarimai spaudžiant sultis ir konservuojant

Kategorija: Kulinarija


• Atrinkite geros kokybės vaisius ir uogas.
• Išrinkite pažeistus ir papuvusius vaisius bei uogas.
• Paisykite švaros.
• Kruopščiai nugriebkite putas! Putose būna bakterijų ir pelėsių.
• Stiklainius arba butelius pripilkite iki pat viršaus, kad liktų kuo mažiau oro.

Šaltinis : dansukker.com


Griežtai draudžiama PATIEKALAI.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Patiekalai.lt kaip šaltinį.

PATIEKALAI.LT rekomenduoja

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Paulius, Petras, Mantigirdas, Gedrimė, Benita, Povilas.

Pasveikink!

Anekdotas

Maisto pramonės technologijos institute vyksta egzaminas. Studentas nemokšiškai atsakinėja apie avienos dešros gamybos technologiją: - Na paima aviną… įkiša jį… į tokią mašiną… iš jos išlenda dešra… Profesorius nebeišlaiko ir su kandžia šypsena klausia: - Kiek jums metų, jaunuoli? - Dvidešimt. - Taip, taip… Reiškia, maždaug prieš 21 metus, šis procesas buvo pakartotas atvirkščiai, - nustatė profesorius. - Kaip? - nesuprato studentas. - Ogi kažkas įkišo dešrą, o išlindo avinas!

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą