Patarimai
Patarimai spaudžiant sultis ir konservuojant
Kategorija:
Kulinarija
• Atrinkite geros kokybės vaisius ir uogas.
• Išrinkite pažeistus ir papuvusius vaisius bei uogas.
• Paisykite švaros.
• Kruopščiai nugriebkite putas! Putose būna bakterijų ir pelėsių.
• Stiklainius arba butelius pripilkite iki pat viršaus, kad liktų kuo mažiau oro.
Šaltinis : dansukker.com
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Vyno kokybės įvertinimas - Spalva. Vyno spalva, nesvarbu blyški ar intensyvi, nėra vyno kokybės rodiklis. Vyno kokybę parodo spalvos sodrumas – t.y. sugebėjimas išlaikyti tą pačią spalvą giliausioje taurės vietoje bei taurės pakraštyje. Aukščiausios kokybės vynuos...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Tikybos mokytoja klausia Petriuko:
- Kas viska mato ir girdi?
- Mūsų kaimynė.