Patarimai
Paukštienos paruošimas kepimui
Kategorija:
Kulinarija
Prieš kepant paukštį pirma reikia gerai įtrinti druska. Žąsį paruošite daug skanesnę, jei ją ištrinsite kmynais, o kalakutą – druska ir česnaku. Riebius paukščius reikia pripilti sultinius, o liesus – riebalais. Kepant paukščius nuolat laistykite. Vištas, viščiukus ar smulkius laukinius paukščius pirma apkepinkite keptuvėje ir tik tada dėkite kepti į orkaitę.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Ar virtas kiaušinis ? - Ar kiaušinis virtas, sužinosime, jį pasukę ant stalo. Virtas kiaušinis suksis, o žalias 1-2 kartus apsisukęs sustos...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Išvyka žvejoti.
"Vyrai, ar viską paėmėt?!",
"Viiiiiiską!",
"Valtį paėmėt?!",
"paėmėmmm!",
"Degtinę paėmėt?!",
"Paėmėmmm!",
"Alų paėmėt?!",
"Paėmėmmm!",
"Meškeres paėmėt?!",
"O kam? dar pamesim!"