Patarimai
Prikepimas
Kategorija:
Kulinarija
Jeigu kepant orkaitėje pyragą ar kepsnį lašas tešlos arba mėsos sultinio užtiško ant įkaitusio paviršiaus, pabarstykite tą vietą druska – ji neleis pasklisti aitriems dūmams, o ir dėmę paskui bus lengviau išvalyti.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Pertrinta sriuba - Kad pertrinta sriuba nebūtų skysta, galima ją uždaryti sužiedėjusio pyrago minkštimu, išmirkytu sultinyje ir pertrintu per sietelį;...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Studentas klausia: - Sakykit, profesoriau, ar guldamas miegoti jūs barzdą užsiklojat, ar paliekat virš antklodės? Profesorius sutrinka: - Kad aš apie tai nė nepagalvodavau. - Tai labai atsiprašau. Po savaitės tą studentą koridoriuje sutinka tas pats profesorius, tik labai išvargęs, paraudusiomis akimis, ir griebia už atlapų: - Oi, tu niekšeli! Jau savaitė, kai negaliu užmigti - ir vienaip nepatogu, ir kitaip nepatogu!..