Patarimai
Pyragų kepimas formose
Kategorija:
Kulinarija
Kepdami tortus, pyragus, prieš pildami tešlą į skardą ją patepkite sviestu ir gausiai pabarstykite džiūvėsėliais. Toks būdas geriau apsaugos kepinį nuo prilipimo, taip pat susidarys labai graži plutelė.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Paruoškite dar skanesnę plaktą grietinėlę! - Ar Jūs mėgstate pyragaičius ir desertą patiekti su plakta grietinėle? Žiupsnelis smulkaus arba vanilinio cukraus padarys ją dar skanesnę. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Per balių nusigėręs porūčikas Rževskis kabinėjosi prie moterų. Jis buvo tokioje stadijoje, kai jam jau nerūpėjo nei moterų išvaizda, nei amžius, nei lytis.