Patarimai
Pyragų kepimas formose
Kategorija:
Kulinarija
Kepdami tortus, pyragus, prieš pildami tešlą į skardą ją patepkite sviestu ir gausiai pabarstykite džiūvėsėliais. Toks būdas geriau apsaugos kepinį nuo prilipimo, taip pat susidarys labai graži plutelė.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Airiška kava - Ruošdami airišką kavą pamėginkite dėti ne cukraus pudros, o nerafinuoto cukraus. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Žiūri pro langą tėtis ir sūnus. Sūnus klausia:
- Tėti, paaiškink, kas yra girtuoklis?
Tėtis atsako:
- Pažiūrėk pro lang, ten auga 4 medžiai, kam atrodo, kad ten auga 6 medžiai - tas yra girtuoklis.
- Tėti, bet ten tik 2 medžiai...