Patarimai
Salotos iš šviežių kopūstų
Kategorija:
Kulinarija
Jei gaminate patiekalus iš šviežių kopūstų, stiprų kvapą galite sumažinti įdėdami į puodą ar kitą indą riekutę duonos ar įpildami šiek tiek pieno. Kopūstus virkite atidengtus.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad geriau atsidarytų stiklainiai - Pastovėjusius konservų stiklainius su užsukamais dangteliais lengviau atidarysite jei prieš tai pašildysite. Taip pat pamėginkite užkišti šaukšto galiuką už dangtelio krašto ir šiek tiek atplėšti nuo stiklainio. Taip pateks oro, dangtelis ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Reklama: “Norinčiam studijuoti anglų kalbą pas patyrusią dėstytoją, už priimtiną kainą užleisiu vietą 8b klasėje”.