Patiekalai.lt
Patarimai
Tradicinis fondiu
Kategorija:
Kulinarija
Kai ruošiate „burginjon“ fondiu, aliejus neturėtų sudaryti daugiau dviejų trečdalių indo
Griežtai draudžiama PATIEKALAI.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse,
tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo,
o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Patiekalai.lt kaip šaltinį.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Svogūnų kepimas - Svogūnai gražiai pagels ir bus skanesni, jei kepdami juos pabarstysite cukraus pudra....
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ar žinote, kad kamštį buteliui vos prieš kelis šimtus metų išrado kažkoks vienuolis? Įsivaizduokite, kaip ant jo visi turėjo siusti - kamščiatraukio tai jis neišrado!