Patarimai
Traškių riekelių paslaptis
Kategorija:
Kulinarija
Pakepinti lašinukai nepaprastai tinka prie blynelių su obuoliais, kiaušinienės, makaronų su voveraitėmis ar bulvių košės su salierais. Tačiau tik tada, kai yra traškūs, o ne plaukioja riebaluose. Kaip juos tinkamai pakepinti?
Mikrobangėje: bekonienos riekeles įdėkite tarp dviejų virtuvinio popieriaus sluoksnių, padėkite ant lėkštės ir pakepinkite maždaug 3 min. Kepant popierrių vieną kartą pakeiskite.
Keptuvėje: lašinukų riekeles čirškinkite tefloninėje keptuvėje vidutinėje temperatūroje, kol ištekės riebalai ir riekelės užsiries. Išėmusios padėkite ant virtuvinio popieriaus, kad susigertų nereikalingi riebalai.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad makaronai nepabėgtų - Kad nesuliptų verdami makaronai, į vandenį įpilkite šaukštelį aliejaus....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Nusipirko zuikis valgykloje limonado ir bulkuchiu. Kol nuneshe limonada ant stalo, nuejo pasiimt bulkuchiu, ogi gryzhes pamato kad klimonado nebera. Susinervino ir ishreke:
-Kas paeme mano gerima?!
Visi aplinkui tyli. Jis vel klausia:
-Ash kartoju, kas paeme mano gerima?
Aplinkui vel tyla. Tada susinervines suriko:
-Ash paskutini karta klausiu kas paeme mano limonada, jei neatiduosit bus kaip praeita karta!
Vilkas ishsigando tokiu zhodzhiu, nuleides galva atneshe zuikiui jo gerima ir klausia:
-Klausyk, o kas buvo praeita karta?
Zuikis:
- Nieks nebeatidave.