Patarimai
Žuvies maistingumas
Kategorija:
Kulinarija
Žuvies mėsoje yra baltymų (12-23%), riebalų (0,5-33%), vandens (iki 80%), mineralinių medžiagų, vitaminų. Maistingąsias žuvies medžiagas žmogaus organizmas lengvai sunaudoja. Žuvies jungiamasis audinys yra mažai atsparus aukštos temperatūros veikimui, dėl to žuvis greitai išverda.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Cukrus ir svogūnai - Kai kepu svogūnus, paprastai pabarstau ant jų šiek tiek cukraus. Jie būna geresnio skonio ir gražesnės spalvos. Folka Björkman, Oslo pagal http://www.dansukker.lt...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
"Yra du begaliniai dalykai - Visata ir kvailumas. Beje, dėl Visatos aš dar nesu visiškai tikras."(A. Einstein)