Patarimai
Žuvies mėsa
Kategorija:
Kulinarija
Žuvies mėsoje yra daug vandens, todėl žuvis greitai genda. Pagrindiniai šviežios žuvies požymiai yra šie: skaidrios akys, raudonos, truputį gleivėtos žiaunos, standi mėsa, žvynai truputi gleivėti ir stipriai laikosi prie odos, raumenis sunku atskirti nuo kaulų. Žuvies pilvas neišsipūtęs, įmesta į vandenį, ji skęsta; kvapas be rūgštumo prieskonio
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip suteikti žuviai naujo skonio - Šiek tiek pavolioję žuvį rudoje cukraus pudroje suteiksite jei naujo skonio. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Pasveikink!
Anekdotas
Eina mišku skruzdėliukas su dviejais batonais.Žiūri eina takeliu dramblys ir sako drambliui:aš padėsiu tau vieną batoną o tu ant jo atsigulk.
-Gerai,-sako dramblys
Dramblys atsigulė,oskruzdėliukas uždėjo antrą batoną ant dramblio ir sako:o koks didelis sumuštinis !