Patarimai
Žuvies paruošimas
Kategorija:
Kulinarija
Jei ruošiate žuvį užkandžiams, virkite ją be odos ir kaulų. Ataušinkite tame pačiame vandenyje ir tik to išimkite. Žuvis dažniausiai paduodama majonezo padaže. Jei žuvį patieksite marinate, prieš tai kepkite ją ant mažos ugnies. Sveika, nepjaustyta žuvis verdama visa, jei ją kimšite arba naudosite patiekalams patiekiamiems su drebučiais.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Braškės bus aromatingos - Braškės bus aromatingos, jeigu jas užpilsite šviežiomis apelsinų sultimis. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Restorano klientas sako padavėjui: -Aš norėčiau to patiekalo, kurį valgo žmogus prie gretimo stalelio. -Gerai,- pašnibždomis taria padavėjas.- Aš jį pakviesiu prie telefono, o jūs tuo metu veikite.