Receptai
Košės
official site
Biri ryžių košė
Stambių kruopų grikinė košė
Pusrytinė ryžių košė
Tarkuotų bulvių košė
Manų košė su vaisiais
Kvietinių kruopų košė su vaisiais ir medumi
Ryžių košė pusryčiams
Tiršta ryžių košė su pienu
Pieniška ryžių košė
Skysta ryžių košė
Košė su svogūnais
Kukurūzų kruopų košė
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Apie ką reikėtų pagalvoti spaudžiant sultis ir verdant uogienę - Spausdami sultis ar virdami uogienę, kruopščiai nugriebkite putas. Putose yra bakterijų ir grybelių, kurie gali turėti katastrofiškų pasekmių Jūsų spaudžiamoms sultims arba verdamai uogienei ir marmeladui. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Gruzija, kirpykla, naujokas skuta klienta. Tik šmikšt ir įpjauna į žandą netyčia... Meistras pamato ir keikdamasis užsimoja trenkti naujokui, tas pasilenkia ir antausis tenka klientui. Naujokui dreba rankos ir jis vėl netyčia įpjauna klientui į kitą žandą... Meistras vėl nori skelti antausį naujokui ir vėl pataiko klientui. Naujokas visai susinervines, visas dreba ir beskusdamas nupjauna gruzinui ausį. Gruzinas: - Išmesk, Išmesk, a tai meistras pamatys...