Informavimas apie klaidas
Informuokite apie klaidą!
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Apie ką reikėtų pagalvoti spaudžiant sultis ir verdant uogienę - Spausdami sultis ar virdami uogienę, kruopščiai nugriebkite putas. Putose yra bakterijų ir grybelių, kurie gali turėti katastrofiškų pasekmių Jūsų spaudžiamoms sultims arba verdamai uogienei ir marmeladui. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Lipa žemaitis ir suvalkietis į Olimpo kalną.
Įpusėjus suvalkas sako:
- Pa Pa Pa.
Žemaitis:
- Kai užlipsim pasakysi.
Štai jie užlipo ir suvalkas sako:
- Aš apačioj pamiršau palapinę.
Žemaitis:
- Tai ko anksčiau nesakei.
Vėl nulipa žemyn pasiimti palapinės ir suvalkas sako:
- Pa Pa Pa.
Žemaitis:
- Kai nulipsim pasakysi.
Kai jie nulipo, suvalkas sako
- Pa Pa Pajuokavau.