Patiekalai.lt
Žodynas
Aromatizavimas
Aromatizavimas – citrinos ar kito citrusinio vaisiaus žievelės išspaudimas virš taurės su gėrimu, tuomet žievelės ląstelėse esantys eteriniai aliejai, patekę į gėrimą, suteikia jam tam tikrą aromatą.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Šviežia lašiša - Kai perkate šviežią lašišą, atkreipkite dėmesį į glotnią, blizgančią odelę ir mėsą, kuri turi būti stangri....
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Studentas iš pradžių nesupranta, vėliau - pripranta.