Patiekalai.lt
Žodynas
Dumplunė
Tai oranžiniai vaisiai, aptraukti popieriaus plonumo lapeliais. Vaisiai valgomi su odele ir viduje esančiomis mažomis sėklytėmis. Minkštimas švelnus ir sultingas, šiek tiek primenantis agrastus. Šie vaisiai labai skanūs, puikiai gali papuošti varškės pyragą ar vaisių salotas.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Apie ką reikėtų pagalvoti spaudžiant sultis ir verdant uogienę - Spausdami sultis ar virdami uogienę, kruopščiai nugriebkite putas. Putose yra bakterijų ir grybelių, kurie gali turėti katastrofiškų pasekmių Jūsų spaudžiamoms sultims arba verdamai uogienei ir marmeladui. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Laikas - geriausias gydytojas. Bet blogas kosmetologas…