Patiekalai.lt
Žodynas
Mangoldas
Mangoldus galima auginti visą sezoną, nes nuskynus išorinius lapus iš vidaus išauga nauji. Mangolduose gausu vitaminų, jų lapkočiai stangrūs, o lapai žali ir raižyti. Lapkočiai paprastai būna balti, bet pasitaiko ir švelniai rausvų ar gelsvų atspalvių. Kadangi lapai dideli, juos galima įdaryti, pvz., žuvies ar daržovių įdaru. Galima išvirti lapkočius ir naudoti taip, kaip ir šparagines pupeles – įmaišyti į salotas.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Vyno kokybės įvertinimas - Spalva. Vyno spalva, nesvarbu blyški ar intensyvi, nėra vyno kokybės rodiklis. Vyno kokybę parodo spalvos sodrumas – t.y. sugebėjimas išlaikyti tą pačią spalvą giliausioje taurės vietoje bei taurės pakraštyje. Aukščiausios kokybės vynuos...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Simai, tu baigei rašyti diktantą - parašei patį paskutinį sakinį. Ką reikia parašyti gale? - Dešimt.