Patiekalai.lt
Žodynas
Rabarbaras
Tai daugiametis žolinis augalas. Žiedai smulkūs, rausvai balti, vaisius tribriaunis riešutėlis. Rabarbaro preparatais gydoma žarnyno atonija, meteorizmas, lėtinis vidurių užkietėjimas. Iš rabarbaro lapakočių galima gaminti daug saldžių patiekalų: kompotus, džemus, uogienes, marmeladus.
Rabarbaras kaupia oksalatus, nuo kurių organizme gali sutrikti druskų apykaita.
Rabarbaras kaupia oksalatus, nuo kurių organizme gali sutrikti druskų apykaita.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Minkšta mėsa - Kepamą mėsą šlakstykite karštu vandeniu ar sultiniu. Laistoma šaltu vandeniu, ji bus kietesnė....
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ramiai ant šakos kabo trys šikšnosparniai(žinoma, galva žemyn). Staiga vienas kažkodėl atsistojo ant šakos galva aukštyn. Likę du susižvalgo. Vienas klausia:
- Klausyk kas jam?
- Ai, nesijaudink. Jis jau ne pirmą kartą nualpsta.