Patiekalai.lt
Žodynas
Rūgštynė
Tai daugiametis žolinis augalas. Vaistams vartojamos šaknys ir šakniastiebiai. Rūgštynių nuoviro mažos dozės vaikia sutraukiančiai, didelės laisvina vidurius. Nuoviru gydomas kolitas, enterokolitas, žarnyno atonija, hemarojus. Jose daug vitamino A, C, B grupės vitaminų. Rugštynių sriubą labai sveika valgyti pavasarį.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Šviežiai iškepta kiekvieną dieną - Jūs galite paruošti didelį kiekį skystos ar paprastos pyragaičių tešlos, padėti ją į šaldytuvą bei kepti kiekvieną dieną. Jūsų kepiniai bus visą laiką švieži. Paruoškite, pavyzdžiui, trigubą kiekį karališkųjų pyragaičių tešlo...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Grįžta vyras namo iš žvejybos su didžiausiu šamu. Žmona kepa virtuvėje valgį ir žiūri televizorių.
- Petrai, atiduok savo žuvytes katei ir eik valgyti!