Žodynas
Sausmedžiai
Cheminė uogų sudėtis taip pat nurodo jų vertę. Uogose nustatyti cukrai (vyrauja gliukozė, fruktozė ir sacharoze), kurių yra iki 4,5 proc., apie 1-3 proc. organinių rūgščių, 60-80 mg proc. vitamino C, 400-1500 mg proc. vitamino P, vitamino B1, B6, mineralų - jodo, geležies, vario ir magnio.
Medžiaga pateikiama iš šių šaltinių: svetainė www.foodsubs.com, knyga "Didžioji kulinarijos enciklopedija"
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Eidami slidinėti arba čiuožinėti - Eidami slidinėti arba čiuožinėti kartu su savimi pasiimkite didžiulį termosą su sriuba. Puikus užkandis prie sriubos yra maistingi mufinai. Šilta, sotu ir gera. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Po laivo katastrofos du išsigelbėjusieji atsiduria negyvenamoje saloje. Maisto - jokio. Keletą dienų kentus alkį vienas jų pagriebia kirvį ir nukerta kitam koją. Tasai pašėlsta klykti. Pirmasis ramina:
- Na, ko tu krioki, negi manai, kad aš su tavimi nepasidalysiu po lygiai?