Žodynas
Spalvų dieta
Kiekvieną dieną reikia valgyti kurios nors vienos spalvos – raudonos, žalios arba geltonos – produktus.
O iš tikrųjų? Ši teorija nėra pagrįsta nei moksliškai, nei logiškai. Daug racionaliau būtų vartoti kuo įvairesnių spalvų vaisius ir daržoves, kad būtų gaunama kuo daugiau juose esančių naudingųjų medžiagų – vitaminų, mineralų ir kt.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad pertrinta sriuba nebūtų skysta - Kad pertrinta sriuba nebūtų skysta, galima ją uždaryti sužiedėjusio pyrago minkštimu, išmirkytu sultinyje ir pertrintu per sietelį; ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Pareina Jonukas verkdamas namo, mama ir sako:
– Kas yra Petriuk?
– Mane tėtis primušė, kad užleidau savo vietą troleibuse.
– Tėvai, kodėl muši Petriuką?
– Tu tik pabandyk įsivaizduoti: aš sėdžiu troleibuse, Petriukas man ant kelių...