Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Žodynas


Želatina


Standi namoji priemonė, gaminama iš kolageno, gaunamo iš galvijų kaulų ir kremzlių. Galite pirkti purių jos granulių ar supakuotos plonomis siauromis plokštelėmis. Želatina yra bekvapė, tiesą sakant, beskonė ir baltos spalvos. Sumaišius ją su karštu vandeniu, gaunamas klampus, tąsus skystis, kuris atšalęs virsta drebučiais. Želatina pasitelkiama ruošiant saldžius ir aštrius patiekalus. Ji tinkama vartoti beveik su visais produktais, išskyrus keleto rūšių Šviežius vaisius, kuriuose yra fermento, stabdančio standėjimo procesą. Turime omenyje ananasą, kivius ir papajas (melionmedžio vaisius).

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Anastazas, Zita, Gotautas, Aušra, Žydrė, Edilija.

Pasveikink!

Anekdotas

Profesorius filologijos studentui, niekaip nesugebančiam gauti įskaitos: - Na, tiek jau to, prieš savo valią aš jums pasirašysiu įskaitą, jeigu pasakysite, kokius du žodžius dažniausiai vartoja studentai. - Aš nežinau. - Visiškai teisingai! Duokit savo knygelę!

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą