Žodynas
A Ą B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Y Z Ž
CHABANNEAU V.S.
Calvados Papidoux X.O. (Brendis)
Calvados Papidoux VSOP (Brendis)
Calvados Papidoux Fine (Brendis)
CAFE-AU-LAIT
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad pertrinta sriuba nebūtų skysta - Kad pertrinta sriuba nebūtų skysta, galima ją uždaryti sužiedėjusio pyrago minkštimu, išmirkytu sultinyje ir pertrintu per sietelį; ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Turistas iš Lietuvos keliauja po Maltą. Nustemba, kad čia važinėjama nepaisant jokių taisyklių. Pakalbintas policininkas jam paaiškina:
- Nekreipkit dėmesio. Yra šalių, kuriose važinėjama kairiąja puse, yra ir tokių, kur dešiniąja, o pas mus labai kepina saulė, tai visi visada važiuoja pavėsingąja puse.