Komentarų archyvas
Įdaryta grybais višta
kol isnagrinesi ta vargsa visciuka ir prifarsiruosi paprikomis..svogunais..grybaisnebenoresi nieko...kazkokia nesamone...vargti pora valandu kad ismesinetum vargsa visciukair skonio ne kazin ka...turi but kvailas...yra daug geresniu receptu...aciu uz jusu varga...bet tai ne man
tai yra gryniu gryniausias briedas....nesamone kazkokia ...sudetingumas bile koks o naudos ps
labai skanu buvo ir labai lengva padaryti.aciu uz jusu recepta.
Labai skanus visciukas patarciau ir kitiems pabandyti, ir pagaminti nera taip sudetinga:)
Skanaus visiems!!!!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Džinas - Aladinui:
- Žinai, sprendžiant iš to, kaip tu trini šitą lempą, tu neturi moters, ar ne?