Komentarų archyvas
Grybų, ryžių ir pomidorų apkepas
Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Traškių riekelių paslaptis - Pakepinti lašinukai nepaprastai tinka prie blynelių su obuoliais, kiaušinienės, makaronų su voveraitėmis ar bulvių košės su salierais. Tačiau tik tada, kai yra traškūs, o ne plaukioja riebaluose. Kaip juos tinkamai pakepinti? Mikrobangėje: be...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Važiuoja naujas rusas su savo “BMW”. Sustoja prie šviesoforo. Ir čia jam į
galą įvažiuoja “Zaz”. Iššoka iš jo žmogelis, puola prie “merso” ant kelių:
- Atleiskite, ponuli, tik nežudykit. Aš viską sumokėsiu, namą parduosiu, sodą
parduosiu…
O iš “merso” jokio atsako. Langai tamsinti, nieko viduje nesimato. Padejavo
žmogelis 5 minutes ir, kadangi iš “merso” niekas neišlipo, sėdo į savo karutį ir
nuvažiavo. Po 10 minučių iš “merso” išlindo naujasis rusas:
- Po velnių, kol tą pagalvę pragraužiau, tas niekšas ir nuvažiavo