Patarimai
Pomidorų tyrė
Kategorija:
Kulinarija
Jeigu norite ilgiau išlaikyti pomidorų tyrę nesugedusią, jei į indą, kuriame laikote tyrę įpilsite aliejaus. Taip susidarys antioksidantinis sluoksnis, lėtinantis gedimą.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Plikyta tešla - Iš plykytos tešlos pagamintus skanėstus rekia iškarto suvalgyti, nes ilgai laikomi jie pasidaro ne itin malonaus skonio. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Turguje:
- Kodėl šitas viščiukas toks mažas? Jame visai nėra mėsos! Ar vertėjo jį pjauti?
- O mes jo ir nepjovėm, jis pats numirė!