Patarimai
Torto biskvitas
Kategorija:
Kulinarija
Torto biskvitą pjaustyti sluoksniais patogiausia lininiu siūlu. Pirmiausia aštriu peiliu apibrėžkite pjūvio liniją, paskui per ją ištempkite siūlą ir atsargiai jį traukite už galų kryžmai. Biskvitą perpjausite labai lygiai.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Petriukas ateina į svečius pas klasės draugą:
- Klausyk, kas ten per skuduras prie durų guli?
- Tai ne skuduras - tai labai piktas mano šuo!
- Piktas šuo? Tai kad aš ką tik į jį batus nusivaliau.