Receptai
Padažai
Citrinų padažas
Džiūvėsėlių padažas
Vėžių padažas
Citrusinis padažas
Česnakinis padažas
Grietininis karstas padazas
Šokoladinis padažas
Adžika (konservavimui)
Šviežių grybų įdaras
Karštas šokoladas
Lenkiškas padažas
Bašamelio padažas
Pomidorų padažas su česnakais
Karštas šokolado padažas
Romo ar brendžio padažas
Pievagrybių padažas
Aštrus užpilas
Lašiša su makaronais ir petražolių padažu
Ungurys su grybų padažu
Lašiša su mėlynių padažu
Briedukų padažas
Saldžarūgštis varškės padažas
Varškės desertas
Kumpio ir porų kremas
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Blynų tešlą pagardinkite alumi - Jeigu norite pagardinti blynų tešlą, įpilkite šaukštą alaus. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Treninguotas vaikinas atsiveda mylimą merginą į restoraną.
Prietemoje, grojant gyvai muzikai, jis paima mylimąją už rankos ir taria:
- Brangioji, kritai man į širdį. Dėl tavęs, žinok, viską padarysiu. Nori nuskinsiu tau žvaigždę?
Merginai nespėjus nė linktelėti, jis pakyla nuo staliuko, prieina prie scenos, užlipa ant jos ir trenkia iš visų jėgų ten dainuojančiam Ryčiui Cicinui taip, jog šis parvirsta ant žemės. Tada paima mikrofoną, atsisuka į publiką ir taria:
- …tik dėl tavęs, brangioji, tik dėl tavęs.