Receptai
Padažai
Krapų padažas
Citrinų padažas
Džiūvėsėlių padažas
Vėžių padažas
Citrusinis padažas
Česnakinis padažas
Grietininis karstas padazas
Šokoladinis padažas
Adžika (konservavimui)
Šviežių grybų įdaras
Karštas šokoladas
Lenkiškas padažas
Bašamelio padažas
Pomidorų padažas su česnakais
Karštas šokolado padažas
Romo ar brendžio padažas
Pievagrybių padažas
Aštrus užpilas
Lašiša su makaronais ir petražolių padažu
Ungurys su grybų padažu
Lašiša su mėlynių padažu
Briedukų padažas
Saldžarūgštis varškės padažas
Varškės desertas
Kumpio ir porų kremas
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tradicinis fondiu - Kai ruošiate „burginjon“ fondiu, aliejus neturėtų sudaryti daugiau dviejų trečdalių indo ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Privati klinika. Užeina jauna mergina.
– Sveiki, daktare! Aš rytoj išteku, mano jaunikis – krištolo tyrumo žmogus, o aš jau nebe... Žodžiu, man reikia, kad pirmąją mūsų naktį būtų kraujo!
– Prašau į krėslą... O ryt iš ryto – vėl pas mane!
Kitą dieną:
– Oi, dėkui, daktare, buvo tiek kraujo: ir ant sienų, ir ant lubų, aš jau nekalbu, kad visa patalynė plaukė kraujuose... Didelis jums dėkui!
– Prašau į krėslą!
– O kam?
– Kam kam... juk visą gyvenimą su skustuvu nevaikščiosit