Receptai
Siøsti receptà draugui
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tešlos pakilimo technika - Mielinių gaminių geriausia kildinimo temperatūra 27-32° C. Tešla laikoma pakilusia, kai jos pasidaro dvigubai daugiau. Ji paprastai pakyla per 40-60 minučių. Kildinimo laikas priklauso nuo į tešlą įmaišytų priedų ir miltų kokybės. Gerai i...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Prie psichiatrinės ligoninės durų besibaigiant darbo dienai susitinka pora psichologų. Vienas išsekęs, raudonomis akim, pasišiausęs, veidas tiesiog perkreiptas. Kitas - gražus, linksmas, patenkintas. Pirmasis klausia :
- Kaip tau pavyksta būti tokiam linksmam ir laimingam? Pacientų juk turi tiek pat?
- Cha! O tu ką, klausaisi, ką jie tau šneka?