Patiekalai.lt
Žodynas
Spanguolė
Tai visžalis krūmokšnis. Vaisius – sultinga, tamsiai raudona, rušti uoga, naudojama vaistams. Uogose yra vitamino C, benzoinės rūgšties, todėl jos ilgai negenda. Spanguolės organizmui padeda įsisavinti maistą. Kelia apetitą. Iš spanguolių gaminami rūgštūs gėrimai. Spanguolių sultys turi baktericidinių savybių. Uogos labai tinka maistui, iš jų verdamos uogienės, džemai, spaudžiamos sultys.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Atminčiai gerinti reikia - Atmintį gerinti padeda raudonosios daržovės: saldžiosios paprikos, morkos, pomidorai bei ankštinės daržovės. Taip pat naudingos visos uogos. Mėlynėse, braškėse, žemuogėse, juoduosiuose serbentuose gausu vitamino C ir medžiagų, stiprinanči...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kodėl blondinė stovi prie lango ir šypsosi, kai žaibuoja? Nes galvoja, kad ją fotografuoja.