Komentarų archyvas
Vafliai prie alaus
man patiko. neturejau majonezo, tai be jo dariau. ir taip visai gerai gavosi
Gal ir visai nieko uzkandis prie alaus.Idomu kokie tie vafliai turi buti?Ar paprasti trapus vafliai,kuriu apstu parduotuvese,ar kaskuo ipatingi?
per naujus metus pasidariau, tai vyrai prie alaus labai greitai suvartojo, patarciau ir kitoms taip pasidaryti.
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad pavyktų kepsnys ant grotelių - Mėsą išimkite iš šaldytuvo mažiausiai prieš valandą. Mėsa bus sultinga jei rinksitės ne pernelyg liesą, kepant nepjaustysite, o sūdysite tik baigiant kepti. Jei spustelėjus mėsa įdumba, viduje ji dar neiškepusi, yra kraujo, jei elastinga- ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Dvi sraigės kalbasi:
-Žinai, vakar radau vieną tokį sodą... Ten tiek kopūstų...
-A, žinau tą sodą. Bet ten labai piktas sarginis šuo, tu nebijai?
-O ko bijoti? Tas šuo toks lėtas, kad kol pradės mus vytis, mūsų ten nei kvapo neliks.