Patarimai
Prieskonių vartojimas su Kiauliena ir Jautiena
Kategorija:
Kulinarija
Tinka šie prieskoniai :
Juodieji pipirai
Baltieji pipirai
Žalieji pipirai
Rausvieji pipirai
Uoginė paprika
Kvapieji pipirai
Aitriųjų paprikų prieskoniai
Mėsos prieskoniai
Šašlyko prieskoniai
Guliašo prieskoniai
Universalūs prieskoniai
Pipirų mišinys
Penkių rūšių pipirų mišinys
Česnakiniai pipirai
Maltos saldžiosios paprikos
Imbieras
Laurų lapeliai
Česnakinė druska
Peletrūnai
Rozmarinai
Aštrūs mėsos prieskoniai
Kepsnių prieskoniai
Svogūnų milteliai
Čiobreliai
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Jeigu valgis per aštrus - Jeigu valgis per aštrus, skonį neutralizuos žiupsnelis cukraus. Jeigu salotų padažams vartojate liesus pieno produktus, rūgštumą galite sumažinti trupučiu cukraus pudros. pagal http://www.dansukker.lt...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
“Man sunku prasimušti pro abejingumo sieną. Aš kaip po realybės ratais numesta gėle. Aš nusivyliau meile ir draugyste, paragavau išdavystės kartumo. Aš tuščias šovinys gyvenimo apkaboje. Padėkit!” - Marytė, 5 m.