Receptai
Šokoladinė dešra
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
400 g šokolado
120 g cukraus pudros
100 g sviesto
4 šaukštų grietinės
2 šaukštų skysto medaus
100 g nuvalytų migdolų
Kepimo popieriaus
Veiksmai :
Sudėk į dubenį sviestą, šokolado gabaliukus ir ištirpink vandens vonelėje. Įdėk medaus, cukraus pudros, grietinės ir stambiai sumaltus migdolus (atrodys, lyg riebalai dešroje). Palik 2 valandoms sukietėti. Su peiliu išimk sukietėjusį šokoladą ir padėk ant kepimo popieriaus. Suformuok iš jo dešrą . Įvyniok dešrą į kepimo popierių ir įkišk 4 val. į šaldytuvą. Išvyniok dešrą ir apvoliok ją cukraus pudroje.
Tinka vartoti su :
Tinka valgyti su arbata ar kava, galima ir vieną.
Receptą atsiuntė: Vilija
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Labai skanu katik pasigaminau- šaunuolė Vilija
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Mėsos laikymas - Jeigu nusprendėte mėsą ilgiau laikyti, t.y. šaldyti, tai jokiu būdu neplaukite jos vandeniu, nes greičiau suges...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kažkaip nepastebimai pasiekiau amžių, kai už seksą su dukart jaunesnėmis jau nebaudžiama...