Receptai
Avienos nugarinės kepsnys
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
2 kg avienos,druskos,
pipirų,
maltų raudonųjų pipirų,
skiltelė česnako,
garstyčių,
mairūno,
2 šaukštai sviesto.
Padažui:
mėsos sulčių,
1,5 stiklinės vandens,
1,5 šaukštelio bulvių krakmolo,
pomidorų padažo.
Veiksmai :
Mėsą nuvalyti, aptrinti prieskoniais ir įvynioti folija. Kepti orkaitėje, apipylus sviestu. Kai iškeps, į keptuvę įpilti karšto vandens, supilti bulvių krakmolą, sumaišyti viską, pakaitinti ir perkošti. Padažą patiekti atskirai nuo mėsos, dar į jį įdėjus pomidorų padažo. Skanaus.Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Vyšnių kauliukų traukimas - Iš vyšnių lengvai išimsite kauliukus, jei pries tai jas trumpam įdėsite į šaldymo kamerą. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Gavo Petriukas naują dviratį ir eina jį išbandyti.
Šaukia Petriukas:
– Mama, moku važiuoti be rankų...
Po penkių minučių:
– Mama, moku važiuoti be kojų...
Po minutės:
– Mama, žiūrėk, važiuoju be dantų...