Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Pyragas su vištiena


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

Tešlai:
200 ml kvietinių miltų
75 g sviesto arba margarino
½ žiupsnelio druskos
½ arbatinio šaukštelio smulkiojo cukraus
2 valg. šaukštai vandens

Įdarui:
200 ml gabaliukais supjaustytos virtos arba ant grotelių keptos vištienos
100 ml kubeliais supjaustytų šviežių ilgųjų agurkų
50 ml žirnelių
50 ml kukurūzų grūdų
50 ml smulkiai supjaustytų porų
½ švelnaus arba mini crčme fraiche
50 ml kesella
½-1 valg. šaukštas sutarkuotų krienų
½-1 arbatinis šaukštelis Dižono garstyčių
2 arbatiniai šaukšteliai smulkiojo cukraus
Griežinėliais supjaustytos salotos
6–8 mažieji pomidorai

Kitam įdarui:
100 ml kesella
50 ml švelnaus arba mini crčme fraiche
1 arbatinis šaukštelis pomidorų piurė
1 arbatinis šaukštelis smulkiojo cukraus
1 skardinė (170 g) krabų
200 ml išlukštentų krevečių
1 skardinė vilkžuvės ikrų
50 ml smulkiai supjaustytų krapų
100 ml gabalėliais supjaustytų šparagų

Papuošimui:
Krapai
Citrina



Veiksmai :

Sumaišykite visus tešlai skirtus produktus. Mažiausiai 30 min. palaikykite šaldytuve. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 200° temperatūrą. Sudėkite tešlą į dvi mažesnes formeles pyragams kepti arba į kitą indą, pritaikytą kepti orkaitėje. Kraštus uždenkite su folija. Padėkite ant grotelių apatinėje orkaitės dalyje ir kepkite maždaug 10 min. Po to nuimkite foliją ir pakepkite dar maždaug 10 min. Leiskite atvėsti.

Sumaišykite crčme fraiche, kesella, garstyčias, krienus ir geltonąjį cukrų. Įmaišykite vištieną, žirnelius, kukurūzus ir porus.

Sudėkite ant pyrago supjaustytas salotas, o ant jų tolygiai paskirstykite įdarą. Perpjaukite pomidorus pusiau ir išdėliokite ant įdaro.

Kitam įdarui:
Sumaišykite crčme fraiche, kesella, pomidorų piurė ir smulkųjį cukrų. Tada sudėkite kitus produktus.

Ant pyrago viršaus uždėkite supjaustytas salotas, o ant jų tolygiai paskirstykite įdarą. Papuoškite krapų šakelėmis ir citrinos skiltelėmis.



Tinka vartoti su :

Šiuo įdaru galima įdaryti ir prancūziškas bandeles baguette arba keptas bulves.

Šaltinis : http://www.dansukker.com


Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Narcizas, Almantė, Bertoldas, Manvydas.

Pasveikink!

Anekdotas

Gaisrinė. Į patalpą, kur sėdi skubiam iškvietimui pasirengę gaisrininkai, neskubėdamas įeina viršininkas. Pavaikšto, pačiupinėja įrangą… Ir neskubėdamas pasako:
- Na ką, vyrai… Gal ruošiamės po truputį… Yra iškvietimas… Mokesčių inspekcija dega…

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą