Receptai
SALSA (aštrus padažas)
Šalis: Čilė
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
2 vidutinio dydžio pomidorų, 1/3 vidutinio dydžio svogūno, 1 laiškinio svogūno, 1 valgomo šaukšto šviežių kalendros lapelių, žiupsnelio druskos.
Veiksmai :
Nulupkite ir supjaustykite pomidorus (skiltelių dydis priklauso savo nuožiūra - kokio tik norite). Tuomet supjaustykite svogūną labai smulkiais gabalėliais (mažesniais nei pomidorą). Laiškinį svogųną supjaustyti maždaug 1 cm ilgio gabalėlius ir galiausiai susmulkinti kalaindrą. Viską supilkite į vieną indą ir sumaišykite. Prieš valgydami palaikykite bent kelias minutes, kad skoniai susimaišytų tarpusavyje.
Visus kiekius galima keisti pagal norimą skonį. Taip pat galima pridėti šiuos ingridientus:
1 šviežaus čsnako skiltelę (gerai susmulkintą)
1-2 arbatinį šaukstelį citrinos sulčių
1-2 arbatinius šaukštelius acto
1-2 Serrano čili pipirus
1/2 vieną prinokusį, šviežią mango (nuluptą ir susmulkintą)
1 prinokusį persiką (nuluptą, ir susmulkintą)
1/4 skardinės juodųjų pupelių
1/2 skardinės susmulkintų ananasų
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):ne "sviezaus cesnako" o sviezio cesnako, nedarkykime lietuviu kalbos
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip pažinti šviežią mėsą - Gera jautiena turi būti nei per šviesi, nei per raudona, nes, jei per šviesi, tai rodo, kad gyvulys nebuvo visiškai sveikas, o jei tamsiai raudona, - gal gyvulys nepjautas, nes kraujas nenutekėjęs, o gal būt, ir sirgęs ar nudvėses.Gera mėsa netu...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Ir kas jums sakė, - rėkia šefas ant sekretorės, - kad jeigu aš keletą kartų jus pabučiavau ir paplekšnojau per užpakalį, tai galite darbe nieko neveikti?!
- Mano advokatas, - šypsosi sekretorė.