Receptai
Vištienos - sriubos derinys su pievagrybiais
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:

Jums prireiks :
Vištienos filė - 300g,
Daržovės,
Morkos,
Brokoliai,
Porai,
Bulvės,
Briuselio kopustas,
Česnakai,
Žiediniai kopūstai,
Šparaginės pupelės - 500g.,
Pievagrybiai - 150g.,
Alyvuogės - 50g.,
Vištienos filė - 300g.,
Pievagrybiai - 150g.,
Alyvuogės - 50g.,
Veiksmai :
Pirma susmulkiname daržoves kubiukais. Supjaustome vištiena vidutinio dydžio gabaliukais, į ją įdedame 1 valg. šaugstą majonezo išvardintų prieskonių - česnako. Viską sumaišome ir paliekame pastovėti 15 min. Kol mūsų vištiena marinuosis, dedame virti daržoves, į jas įpilame sultinio. Verdame 10 min.. Po to marinuotą vištieną dedame į keptuvę, įpilame alyvų aliejaus ir pakepame silpnai kokias 7 min.. Baigiant kepti vištienai, sudedame pievagrybius, kartu pakepame 2 min. ir sudedame viska į verdančią daržovių sriubą. Viską verdame dar 15-20 min.. Pagardiname grietine ir apibarstome petražolėmis ar krapais. Gero apetito!
Receptą atsiuntė: Edgaras
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Apie ką reikėtų pagalvoti spaudžiant sultis ir verdant uogienę - Spausdami sultis ar virdami uogienę, kruopščiai nugriebkite putas. Putose yra bakterijų ir grybelių, kurie gali turėti katastrofiškų pasekmių Jūsų spaudžiamoms sultims arba verdamai uogienei ir marmeladui. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Žmona vyra i parduotuve siuncia, nu ir kad tas nieko nesumaišytų ar ko
nereikia nepripirktų, kaip vyram dažnai pasitaiko, suraše raštelį ko
reikia.
Raštelis:
1.morka
2.bulve
3.grietine
4.kopustas
5.duona
6.kalakutas
Grizta vyras po valandos visas šlapias nuo prakaito o rankose du
didziausi
maišai.
Maišuose: viena morka, dvi bulves, trys bonkutes grietines, keturi
kopustai, penki kepalai duonos, šeši kalakutai