Receptai
Vištienos - sriubos derinys su pievagrybiais
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Vištienos filė - 300g,
Daržovės,
Morkos,
Brokoliai,
Porai,
Bulvės,
Briuselio kopustas,
Česnakai,
Žiediniai kopūstai,
Šparaginės pupelės - 500g.,
Pievagrybiai - 150g.,
Alyvuogės - 50g.,
Vištienos filė - 300g.,
Pievagrybiai - 150g.,
Alyvuogės - 50g.,
Veiksmai :
Pirma susmulkiname daržoves kubiukais. Supjaustome vištiena vidutinio dydžio gabaliukais, į ją įdedame 1 valg. šaugstą majonezo išvardintų prieskonių - česnako. Viską sumaišome ir paliekame pastovėti 15 min. Kol mūsų vištiena marinuosis, dedame virti daržoves, į jas įpilame sultinio. Verdame 10 min.. Po to marinuotą vištieną dedame į keptuvę, įpilame alyvų aliejaus ir pakepame silpnai kokias 7 min.. Baigiant kepti vištienai, sudedame pievagrybius, kartu pakepame 2 min. ir sudedame viska į verdančią daržovių sriubą. Viską verdame dar 15-20 min.. Pagardiname grietine ir apibarstome petražolėmis ar krapais. Gero apetito!
Receptą atsiuntė: Edgaras
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tradicija gerti arbatą su citrina - Patiekti arbatą su citrinos griežinėliais – tai iš Rusijos atkeliavusi tradicija. Todėl arbata su citrina yra vadinama rusiška arbata. Į rusišką arbatą NIEKADA nepilama pieno. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Eina lapė ir skaito knygą. Sutinka zuikį. Tas sako:
- Lape, ką čia skaitai?
- Knygą apie logiką.
- O kas tai yra?
- Na, vienu žodžiu, turi degtukų?
- Turiu.
- Tai gali parūkyt?
- Galiu.
- Kai parūkai, užsinori ir išgert.
- Žinoma.
- Išgėręs ir mergų užsinori... Tai va čia ir yra logika.
- Aaa, supratau!
Kitą dieną eina kiškis ir sutinka vilką, kiškis sako:
- Žinai, kas yra logika?
- Na ne.
- Tai gal pasakyt?
- Rėžk.
- Turi degtukų?
- Ne.
- Tai tu gėjus.