Receptai
Apelsinų likeris
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
- 5 apelsinai
- 0.5 stiklinės cukraus
- 0.5 l degtinės
Veiksmai :
Visų apelsinų žievelę nulupti, sultis išspausti. Žieveles, sultis ir cukrų pavirti apie 30 min. Atvėsintą sirupą (be žievelių) sumaišyti su degtine gerai užkimšti ir pastatyti tamsioje vietoje. Kartas nuo karto paziureti ir gerai supurtyti butelį. Po kiek laiko pastebėsite, kad likeris įgavo gražią orandžinę spalvą, drumzlės nusėdo ir laikosi butelio dugne, tada gerai iškoškite nuosėdas, supilkite į gražų butelį ir skanaukite.
Tinka vartoti su :
Su draugėmis ir draugais.
Receptą atsiuntė: kruopa
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Vasaros laike daug visokiu uogu tai kokia turi po ranka tokia dek. tinka misko sodo po sauja ne daugiau l geras asorti gaunasiir cukraus sauja uzpili spiritu ar degtine galima ir samagonu tik stipresniu o ne" vasariniu"Aisku reikia didesnio indo gerai kokiu 4lt gali guti ir 3lt. Labai gera skoni duoda aviecios juodieji serbentai svarainiai raudonieji serbentai vysnios . As darydavau atskirai kiekvienos uogos zinote ne tas kazkaip gaizu o kai persipina vienas aromatas per kita tai tikrai malonu . As megstu stipresni saldu ir paskui imesti ledo gabvaleliu Sventes bus karaliskossekmes tik nepadauginkit , Uzteks ilgam
kiek laukti, taigi parasyta kol pasidarys grazi orandzine spalva ir dugne atsiras nuosedu.
geras puiku
kaip gaminti aisku,o kiek laukti reikia,kad raugauti butu galima?
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Mokėkite pasirinkti ikrus - Didžiausią vertę pasaulinėje rinkoje turi grūdėtieji didžiojo eršketo (Beluga) ikrai. Jie rinkoje sudaro tik 5 proc. visų ikrų. Šie ikrai stambūs, pilki, o labiausiai vertinami yra pilkai žydri. Pasižymi skonio grynumu. Jų stikliniai indeli...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Mirsta legendinis automobilio kurejas Porshe. Danguje ji pasitinka Sventas Petras ir sako:
- Ferdinandai Porse, uz nuopelnus automobiliu pramonei as ispildysiu bet kokius tavo norus.
Porse pagalvojo ir sako:
- Leisk man pasikalbeti su Viespaciu.
Sventas Petras linkteli galva ir nuveda ji pas Dieva.
Porse jo klausia:
- Dieve, apie ka tu galvojai, kai tverei moteri?
- Ka turi omenyje? - nesuprato kurejas.
- Tavo kurinys pilnas klaidu. Stai, ziurek:
1. Priekines dalies aerodinamika galetu buti geresne.
2. Triuksmo lygis labai aukstas.
3. Kiekviena menesi ji reikalauja penkiu arba sesiu dienu eksplotacines pertraukos.
4. Uzpakaline dalis pakabinta per daug laisvai.
5. Jai reikia nuolat atnaujinti stiliu.
6. Ismetimo vamzdis per daug arti uzpylimo angos.
7. Zibintai dazniausiai buna per dideli.
8. Amortizacines islaidos nepalyginimai didesnes uz eksplotacijos metu gaunama nauda.
Dievas pamaste ir sako:
Ferdinandai, galbut tavo zodziuose ir yra tiesos, bet, remiantis statistika, mano isradimu vyrai naudojasi dazniau, negu tavo...